On the corner

Tar för givet att nyheten om en större boll till nästa säsong är ett riktigt tråkigt April-skämt...

Dåså, i lördags var det fotbollsmatch. Efter 0-2 i halvtid var lagkaptenen helt rasande, men vi vände och vann med 3-2. Kaptenen var även den ende spelaren som blev sågad av redaktionen på svenskafans.com, vilket inte var sådär överdrivet upphetsande, men inte särskilt tråkigt heller.

Hade sett framemot att köra över Manne och hans Blåkulla-grabbar på poker, men valde att stanna hemma istället. Nästa gång.

Hade planerat att ladda upp med ett tungt blogginlägg under matchdagen, men bestämde mig för att köra ett pass på en väns nyöppnade cafeteria. Det där med kock kanske låter lite intressant i framtiden. Skulle tagga iväg för att handla bröd, gick ner för gatan och märkte att jag var på norra stationsgatan (yes, sämst lokalsinne), där Stefan har sin butik. Naturligtvis var man tvungen att dra förbi och smutsa lite och fick som vanligt höra på schysst tugg och roliga tomtehistorier.

Såg den första semifinalsmatchen i Solnahallen igår. Tyvärr på rätt så kalla platser, jag har en förkärlek till att sitta så nära det bara går för att kunna smutsa loss. Tyckte själv att den saknade den slutspelskaraktären som jag var van vid från förra året och match ett gick till motståndarna. Inte mycket att sura över, det här scenariot känns igen och de vita krigarna vänder på det här och går till Globen även i år, vare sig Conny "ni-kommer-aldrig-bli-lika-bra-som-jag" Vesterlund gillar det eller inte.

11:an i Gnaget var för övrigt lika skön som vanligt igår. Steroiderna har nog börjat stiga honom åt huvudet.

Ser framemot att be min vän Stoffe Svanemar att sitta på torsdag - men det med kärlek.

Ses på torsdag - om man lyckas ta sig in.


DJ KHALED - ON THE CORNER (FEAT. STYLES P, FAT JOE, RICK ROSS & AKON)

Kommentarer
Postat av: Youknowwho

Ropade på dej igår, men du hörde inte. Hade lite bättre platser mitt i på C/T läktaren.
// Bruschan.

Postat av: Ehsan

Fick du inte ont i ryggen? Hela den sidan var något halvknackig, men nu styr vi upp Tibble imorgon!

2008-04-03 @ 03:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback