We all hustlers in love with the same thing

Den sista C/T-fighten, som bloggare, fick jag se i en eftersändning på TV4sport, nu när jag inte var på plats. Inte riktigt det avslutet en broder hade önskat sig. Men men, it is what it is.

Av förklariga skäl var det något tyngre förra året. Då var man ändå på plats i Globen i en finalmatch, nu satt man till och från framför sportbladets mål-för-mål-sida och försökte hålla koll så gott man kunde. Resan är slut - för den här gången. Det kommer spikat bli fler.

Stort tack till alla tränare, spelare och alla runt omkring som har bidragit till den här underhållningen. Ser framemot att bänka mig med förstakedjan i hallens bästa platser till nästa säsong - utan att logga in på blogg.se senare under matchkvällen.
 
Kärleken är stor i Tibble, oavsett.

Stod nere i köket och diskade som en tomte, gick sedan upp till rummet och såg ett missat samtal och ett meddelande. Det var från Stoffe Svanemar, ingen sådär överdriven högoddsare direkt. Förväntar mig att han går in i Globen från bänken och pangar upp något skott i ena krykan.

Kvalserien var inte sådär överdrivet spännande till en början, om jag har förstått det hela rätt. Slutet av Rögle-Mora var lagidrott när den var som allra bäst i en direkt avgörande match. Leksand gjorde som jag trodde, krigade och visade stolthet och snodde 2 poäng från Malmö och rivalerna Rögle gick upp tack vare mål i slutsekunderna.

Tillrestera Malmösupportrar såg ut att vilja storma planen (med eller utan skridskor) medan Leksandsupportrarna firade som om dom hade tagit klivet upp, först trodde jag att det var för att håna Malmö, men sedan insåg jag att det var för att Mora hade följt med ner. Norrlänningar styr och ställer.

Förstår inte vad det är med dom här stela svenskarna. Brynäs tar en 5-0 ledning i början av tredje perioden och kommentatorn säger "vi kan nog säga grattis Brynäs nu va?" Nu? Skämtar han med mig? Det kunde han säga redan efter 3-0 målet i början av matchen. Skojare.

Det var en fin speldag under torsdagen. Helsingborg, Kalmar, AIK (fotboll), Sverige, Brynäs och Detroit presterade, samtidigt som Golden State i NBA inte gjorde mer än 120 pinnar hemma mot Denver. Löjligt, ska det vara så här enkelt? Det och att det står klart att Jay-Z kommer till Globen den 19:e Juni får duga som tröst.

Imorgon möter vårt härliga division 7-gäng ett lag från division 6 som åkte ur 5:an till den här säsongen i Upplandscupen. Roligt. Får se hur pass mycket gratisstraffen (en straff som vi får ta för att vi är en serie under) hjälper till. Kaptenen ser framemot. Är däremot lite rädd för att jag kanske får ta hand om den eftersom mina straffar var spikade i senaste träningen. Eller rädd är väl helt fel ord. Ehsan vågar dra den 5 meter över mål, det är det allt handlar om.

Mer tugg senare, och en intervju. Får se vad man lyckas pressa ihop under dom 3 veckorna som är kvar.

En av de vackrare hip-hop låtarna jag någonsin har hört, från The Black Album plattan 2003.
http://www.youtube.com/watch?v=BpOsZSn0itM 

by any means necessary whatever the cost, even if it means lives is lost
and i can't explain why i just love to get high
drink like smoke the blueberry sky, blink twice
i'm in the blueberry five, you blink three times, i may not even be alive
i mean james dean couldn't escape the allure
dying young leavin' a good lookin' corpse, of course

JAY-Z - ALLURE

Kommentarer
Postat av: Doktorn

Faktiskt, löjligt enkelt det här med tippning..

2008-04-12 @ 02:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback