Flash like Gordon, del lll

Det var väl själva fan att just 2 tomtegäng skulle spela en måndagkväll. En seg måndagkväll som denna fanns man ändå där framför skärmen eller här vid datorn. Sändningen rivstartade med en avskedsansökan. Mitt uttryck "jobba bara" passar nog inte in som en avslutning på den meningen, då.

Må hända att Kokocha med Kollega är 2 skojare som blandar kall känsla med riktig tomtehumor, men kvällens kommentatorer gav mig känslan av att jag antingen ville hoppa ut genom fönstret med huvudet före alternativt leta upp en kanal som visade handikapp-bowling för blinda med amputerade armar. Fyfan i helvete vilka stela jävlar.

Vad mer ska man säga om sändningen? En kameragubbe blev överkörd. Vad han sedan gjorde på ena LÅNGSIDAN vette fan, kanske någon lirare från SVT som fortfarande inte fattat att det är nya skojare som styr business.

Tre saker var det som satte sig mest av det som kommentatorerna fick ur sig;

"Jag tycker att det borde bli straff mycket oftare, man lägger armarna i kors alldeles för mycket".
Ja, det var väl själva fan. Men det finns väl en regelbok att följa och om det inte ska bli straff så ska det inte bli straff. Eller? Hursomhelst blev det 2 straffar under den här matchen och den ena var mer kass än den andra. Dåså.

"Helgesson dunkar på friskt där bakifrån".
Det lät lite roligt.

Sedan avslutade kommentatorn Micael Fasth med "det var en riktigt fin försmak av SM-slutspelet som kommer". Absolut, och förhoppningsvis utan ditt charmiga nylle i min 44-tummare.

Mot slutet av matchen blev "Nisse" lite sådär överkörd. Han fick tugga en dos av sin egna medicin och började blöda lite näsblod. Han såg lite sådär småpurken ut, lite halvt gråtandes tittade han ut mot domaren som inte gjorde ett skit åt saken. Allt i direktsändning - dåså, då var min vecka räddad.

Paolo Roberto avslutade kvällens sportmåndag på programmet sportklubben genom att totalsåga dam-golfen. "Damgolf är något för tjocka amerikanska hemmafruar". Någon kärring kontrar med "men Annika Sörenstam tränar hårt" men Don Roberto avslutar med "hon puttar en boll över en välklippt gräsmatta, det är inte sport, det är ett sällskapsspel".

Ge Chris Härenstam en mille per sändning (precis, det ska kosta) bara så han är tillbaka bakom micken till fighterna. Först då blir det lite fucking inlevelse.

One.


they move too slow when i think too quick
that's why i flash like gordon
i'm light years ahead of you niggaz
thats why i forgot more than you learned

YOUNG JEEZY - HYPNOTIZE

Kommentarer
Postat av: Koppen

Tårarna rinnnnnnner. Kungligt. Du E en riktig Dåre;).

Kameramannen på långsidan. Hahahahaha.

2008-02-19 @ 07:50:11
Postat av: Niklas Malmgren

Ha ha ha, kan bara instämma med föregående talare... :-)

Hålelr med dig om kommentatorerna... Det va "våran" förbundskapten, vilken solstråle! :-)

Postat av: Ehsan

Koppen, får väl ta det där med dåre som en komplimang ;) haha och ja, den där kameramannen, vaaad gjorde han där? Han såg lite småpurken ut efter att ha blivit överkörd.

Haha Malmgren, solstråle vette fan, snarare solförmörkelse, stelaste shonnen någonsin.

one

2008-02-21 @ 00:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback