Had to get off the boat so I could walk on water

Dåså, här sitter man. Kollar på någon medioker fotbollsmatch på min mediokra 44-tummare samtidigt som jag sveper i mig mitt iranska té, som även den känns ganska så medioker just nu.

Fortsätter jobba på min chipstack, men torsdagens och fredagens spel förtjänade bättre öde. Det hela började med en finne som pajade mitt Bomben-tips med 4 sekunder kvar av en hockeymatch. Kari berättade förövrigt att det var en 43-åring som spelade den matchen, och att han styrde och ställde. Tjena. Det fortsatte sedan på fredagen. Ehsan var väldigt nöjd med 9-5 till Caperio. Ett väldigt tillfredsställande resultat. Dels så såg det väldigt snyggt ut, samtidigt som jag skulle tjäna en del på det. Men då fick Sundbom för sig att showa loss på högerkanten för att sedan lira in till Måwe som smackade upp den i nättaket. Pang sa det bara.

Det var nog den enda gången jag inte blev sådär överdrivet exalterad av att se Caperio styra upp en kasse. Och pga mitt tips-tugg, så var det nog den enda gången jag inte spred någon vidare glädje från min vanliga sittplats.

Så när det ändå blev 10-5 där, hoppades jag på ytterligare 10 mål.

När jag väl dök upp i Tibble, efter ett tungt arbetspass, tyckte jag att det stank kiss. Det doftade urin så det sjöng om det. Det kan bero på att Caperio behandlade bortalaget Pixbo som en toalett, för DOM PISSADE SÖNDER BORTALAGET. Då stod det 7-3. Löjligt. Hade MC Hell gjort någon skillnad, månne? Nope, bortalaget backade i närkamper och såg mest rädda ut. Jobba bara.

Noterat från slutakten:

*Matchen i matchen mellan Krilla Svensson i C/T och Daniel Dahl i Pixbo påminde om en tomte som skulle kunna få idén att ta med sig sin långtradare till ett Formel 1-race. Ni hör själva hur det låter. Landslagsmannen var lika snabb i vändningarna som en Viking Line när Svensson joggade förbi.

*Sundbom verkar vara i form, och det kommer bara bli bättre. Dessvärre var han i alldeles för god form för min smak för att kunna leverera en framspelning till det 10:e målet.

*Hagberg blev poänglös, men han jobbar hårdare och hårdare för varje match. Blir han inte uttagen till landslaget snart så bör förbundskapterna spikat skjuta sig själva.

*Totte Rappel bad någon tomte i motståndargänget att sätta sig i slutet av matchen. För det fick han en 2:a för protest mot domslut. "Protest mot domslut"? Måste man inte klaga på domaren då?

*Det blev tydligen ett jävla liv mot slutet av matchen. Så mycket liv att domarna själva ignorerade att dom hade blåst frislag strax innan Pixbos sista mål som kom 19.59. Dom hoppades väl på att resten av publiken inte hörde något, men jag tyckte att jag hörde den signalen ganska så bra. Hursomhelst, C/T bjöd på den. Sportsligt och omtänksamt, det är trots allt roligare att bara förlora med 4 mål i arslet.

Det var en trevlig iransk tillställning ikväll. Farsan har precis fyllt 45 och det skulle tydligen firas. Hans vän Parviz sedan 20 år tillbaka, ända sedan vi kom till det här härliga landet, hade inget större sug att bli packad. Han ville inte bli packad när han skulle köra taxi dagen efter, sa han. Sedan började han snacka ihop sig polaren bredvid. "Ska sjukanmäla imorgon, ringa chefen sådär". Sedan kom farsan tillbaka in i vardagsrummet och poängterade lite snällt "idiot, jag är din arbetsgivare", och då blev det väldigt tyst.

På tal om iranier, så var det någon höjdare i hemlandet som gjorde bort sig i TV. Man testade att avfyra några raketer för att visa hur tunga man är och tomten som skötte nedräkningen var inte alltför påläst. Han började, "10, 9, 8" och pang där flög raketen iväg. Poängen med nedräkningar är väl att någonting ska hända när man kommer till "noll"? Han skäms nog idag, lite sådär små purken. Ska leta upp länken igen.

City dunkade på United, helvete vad skönt. Benjani styr och ställer. Imorgon har Arsenal fixat 5 poängs försprång. Och Chelsea-Liverpool var den tråkigaste fucking matchen jag har sett. Ett riktigt anti-klimax och sömnpiller. Barca fick 1-1 mot Sevilla och Real körde över Valladolid, så det ser lika nattsvart ut som ett sotararsle förtillfället.

2,75 på att Rickie gör fler mål än Kohonen imorgon. Dåså, generösa odds.

this ain't a tall order, this is nothing to me
difficult takes a day, impossible takes a week
i do this in my sleep, i sold kilo's of coke
i'm guessing i can sell cd's
i'm not a businessman, I'm a business, man
let me handle my business, damn

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Bruschan, jag drar till Uppsala för att se Poeten och "min käft kan inte sluta gå" Rappel o co.Tar ju bara 15 minuter till uppsala så det e värt att åka upp. Klubban ligger i bilen,

Postat av: Ehsan

Kände mig lite krasslig idag så jag kunde ändå inte träna, så det hade helt klart varit nice. Men saknaden av körkort är inte lika nice haha

2008-02-12 @ 02:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback