I flash like Gordon

Såg Genua-derbyt (Genoa-Sampdoria) och trots att det inte blev mer än en ett mål, som slogs in ganska sent i matchen dessutom, så var det en skön match att kolla på. Problembarnet Antonio Cassano styrde och ställde och gjorde precis som han ville.

Det äckliga vrakpacket Real Madrid åkte på pumpen borta mot Betis igår. Bra! Samtidigt lyckades mitt Barca knäppa till Zaragoza på bortaplan. Väldigt underhållande. Verkligen, speciellt med tanke på att vårt 1-0 mål inte borde ha varit något mål överhuvudtaget eftersom Henry tog ner bollen med handen. Sedan brände Zaragoza en straff, men Barca visade sympati och lät hemmalaget göra 1-1. Sedan klev linjedomaren in och gav oss en straff som en gåva från himlen (skrattretande, men jag blev väldigt nöjd) som inhopparen Ronaldinho gick in och pangade in, säkert. Helvete vad orättvisa vinster är sköna.

Fortfarande sjuk. I torsdags lyckades jag dra ner Mogge till Hammarbacken hela vägen från Sollentuna för att få min sticka, men då visade det sig att jag själv inte kunde dyka upp för att jag mådde som indonesisk fiskare som precis hade blivit överkörd av en tsunami-våg.

Antagligen så blir det ingen träning imorgon heller. Sedan har man drabbats av lite ångest, för inom de närmsta 2-3 dagarna måste man byta bort sin arbetstid på lördag. Man vill inte jobba en lördag och missa matchen mot Rotebro med innebandyn och sedan träningsmatchen och derbyt mot Brottby med fotbollen. Det går bara inte.

Försöker följa Helsingborg-Caperio så gott det går via innebandy.se. Det verkar som om sidan inte sviktar för första gången genom error hit och dit, så det går ju hyfsat. 3-0 till C/T efter 3 minuter har blivit 3-3. Hoppas att gubbarna kan resa hem med 3 poäng.

Nu är det spikat dags att beställa en pizza. Hemkörning funkar när man inte pallar tagga till dom tunga grabbarna i centrum. Men dom som styr hemköringen har nya ägare. Förut var det en iranier som kunde snacka svenska. Nu är det nya iranier - som inte kan snacka svenska. Men så länge degen kommer till dörren så är jag nöjd.

Ehsan vill att Sjöstrand ska börja ta tag i bitarna igen och uppdatera oftare.

One.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback