My gun go off

Härligt med sköna läsare som lämnar sköna avtryck här. Vad gäller Kent Göransson, tydligen förbundskapten hit och dit för Sverige, vars inhopp som kommentator inte var någon höjdare. Malmgren kallade honom för "solstråle", något ironiskt. Personligen skulle jag snarare vilja säga solförmörkelse, och det utan ironi. Sätt dig, Göransson, men varsomhelst förutom en mikrofon framför käften.

Känns bra. Första plastbandyträningen på 2 veckor. Det var väl inte just det som kändes bra, men nu hinner man iallafall med både innebandy- och fotbollsmatchen på lördag. Var tvungen att byta min jobbtid så jag började 7 på lördagmorgon istället för 10. Yes, vilken krigare man är, vem fan vill annars börja knega klockan 7 - på en lördag dessutom.

Mogge var bussig nog att styra upp en sticka. Man lyckades ju slå ihjäl 2 skaft under väldigt kort tid, så det var nödvändigt. Mitt gamla blad passade inte men en julle fixade allt nu under kvällen under sin värdefulla fritid. Vad skulle man göra utan alla dessa hjälpsamma juniorer? Respekt.

Nu hade man inte använt inomhusskorna på en vecka - och då har man lyckats få skavsår. Att sätta på sig fotbollsskorna igen känns då lite värre, dom har legat och frusit inne på förrådet i nästan ett halvår.

Taggat värre och full fokus. 3 pinnar ska bärgas hem på lördag hemma i Hammarbacken mot Rotebro. Vi har trots allt fortfarande en ytterst mikroskopisk chans att knipa andra platsen bakom Frej, och hoppet är trots allt det man har kvar tills det släcks helt och hållet.

Sedan är det dags för derby och träningsmatch mot Brottby på konstgräset hemma i Bällstaberg, bara ett stenkast från där allt bloggande styrs upp. Det har hetsats en hel del, men inte från vår sida. Vi är trots allt ganska ödmjuka efter att ha tappat 13 spelare från truppen. Motståndarna har o andra sidan avancerat en division efter att för första gången lyckats komma före FSK i en tabell. Motståndet har tydligen luft under vingarna och det har smutsats en hel del om oss med olika förolämpningar hit och dit mot vi blåvita. Kan ärligt säga att jag skiter fullständigt i resultatet. Vi har en del nya svennar och babbar som ska spelas in och det kommer ta tid, men jag kräver 110 av varje medspelare annars kapar jag ner även dom.

Om mittbacken Ehsan inte är alltför trött efter uppvärmningen med innebandymatch så förutsätter jag att jag kommer vara någorlunda övertänd, och tidigare har man synat fler ostskivor än ett mejeri och det är inte omöjligt att man gör det även på lördag. Man smutsar inte mitt lag, så enkelt är det.

Tyvärr så jobbar man framtill 7, då missar man inledningen av C/T-Järfälla, men borde vara där till klockan 8. Väl mött i Tibble.

50 CENT - MY GUN GO OFF


Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

Försökte bara vara lite mer fin i kanten... :-)

Men du sa dom rätta orden utan krussiduller... :-)

Postat av: Doktorn

Allt för många uddlösa inlägg från din sida för tillfället, läser hellre ekonomi sidorna i DN..

2008-02-22 @ 18:48:00
Postat av: Ehsan

Haha gör mitt bästa Malmgren ;-)

Tack så mycket, "Doktor" Kimbo, synd att du ska va sjuk som en kärring och missar matchen imorgon. Ha en bra dag på jobbet, TOMTE :)

2008-02-23 @ 00:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback