Poppin' them thangs

Kan rivstarta med att gratulera Lill-Jocke som fyller 16 imorgon. Tyvärr får han inte spela Rotebro-matchen eftersom han, helt felaktigt, har blivit avstängd i en månad. Det måste du överklaga, har jag påpekat. Hans far, som går under smeknamnet Bullen (yes, det är samma Bullen som sponsrar friskt under pokerturneringarna) ska sköta överklagandet. Så, antagligen kommer avstängningen att förlängas med ett halvår isåfall.

Helvete vilken jämn 6-poängsmatch Ehsan bevittnade ikväll. Järfälla är ju rätt bra. Tror vi lämnar det redan där.

När man väl dök upp och såg att det stod 5-1 så funderade man på att be lagledar Kjell-Åke att kanske ringa upp motståndarna för att fråga var dom var någonstans. Ett tight C/T hade kört över bortalaget med större siffror framåt och betydligt mindre bakåt, men precis som en viagra-tuggande 60-taggare gjorde man bara det som krävdes. Jävligt skönt gubbar, det räcker.

Michy Kamerer styrde och ställde ordentligt och var planens gigant för kvällen. Nu, Balrog borta och Warberg hemma. Det ser väldigt bra ut.

Kul att man gör lite nytta från åskådarplats. Bad Totte att gå in och styra upp det hela, och i samma byte gjorde han 6-1. Dåså.

Förresten, från ingenstans, någon mer som känner till Ässät i finska hockeyligan och som sedan stått där med brallorna nere vid knäna mot slutet av kvällen? Skulle tydligen höra av mig till Kari nästa gång jag fick för mig att tippa emot dom där skojarna så han kunde göra det motsatta.

Sedan körde jag en frågeställning med samma person där jag lite fundersamt frågade honom om han trodde att det var kul att lira i 5:an. Han var blixtsnabb på att svara "tror du det är kul att döma i 5:an"? Då fick man en helt ny syn på saken.

På tal om domare. Palmelius-Öberg - det är namnet på domarparet som tyvärr höll i trådarna ikväll. Vilka jävla stolpskott. Hoppas att ni läser det här, era jävla snören, för ni är så fruktansvärt värdelösa. Ser jag er döma i Tibblehallen igen kommer jag GÅ hem från hallen till Bällstaberg, och det är en bra jävla bit.

Vad gäller Kari, så vet han själv om att han kan styra upp ett tungt nyförvärv till sitt lag till nästa säsong, men den där resan kommunalt från Tuna till Kungsängen låter inte särskilt upphetsande. Det är bara att se på hur vår keeper Blomman rullar. En timme och 52 minuter tar det från Haninge till Vallentuna, och ytterligare en timme och 52 minuter tillbaka. Det är väl bara att kriga och se glad ut.

Ja just det, sprang in i Anders under matchen och han berättade att han hade hittat en fin text skriven om honom och hamnat här i bloggen efter att ha googlat sitt namn. Spikat en av de skönaste lagkamraterna man har haft, om inte den absolut bästa dessutom.

Måste upp strax efter 5 på morgonen, så det är nog läge att slagga nu.

Ses i Hammarbacken. One.

http://www.youtube.com/watch?v=J9kXPjXRbjw

Den klassikern spelades upp under matchen ikväll. Så man var helt enkelt tvungen att låta den dyka upp även här.

every hood we go through
all the gangsters around know my whole crew
we hold it down like we supposed to
nigga you can front if you want, we be poppin' them thangs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback