Who the boss?

Jag har precis kommit på vad meningen med livet är.

Förtillfället har jag 2 bloggar. Först, den som kan gå under titeln innebandybloggen, som publicerades här för nästan ett och halvt år sedan. Den har gett mig friheten och utrymmet att hylla det som ska hyllas, såga det som ska sågas och pissa på det som ska pissas på i innebandykretsar. Det tillsammans med andra händelser och nyheter har tagits upp, och med jämna mellanrum något i min vardag likaså. Den andra, är den som dök upp för en vecka sedan, som mestadels handlar om vardag.

Ett katastrofalt initiativ av mig, i och med att mitt liv är lika aktivt som Danne Sundboms blogg och ointressant som Britney Spears privatliv (sett ur normala människors perspektiv som inte är skvallerkärringar).

http://ehsan.blogg.se/

Där hade ni länken, hursomhelst.

Dåså, efter år av erkännandet att man är duktig på att löpa hit och dit så var det dags för lite styrka ikväll. Kan knappast påstå att jag särskilt stark, även om jag gång på gång lyckas välta idioter under matcher som väger minst 90 pannor, men då beror det nog mer på vilja och adrenalin än muskler. Det var mitt absolut första pass i ett gym. Förhoppningsvis orkar man lyfta saker och ting nästa gång.

Ja just det, glömde nämna det igår. Kommentatorerna sågade något av Caperios frislagsvarianter igår. "Sundbom kanske ska söka till let's dance nästa år". Jasså du? Var ni där i hemmamötet mot Falun? Siiiiiiiitt ner.

http://www.comedycentral.com/sitewide/media_player/play.jhtml?itemId=11923

Undrar om Barack Obama blir lika underhållande?

Who the boss? I'm the boss.

Birdman - Bossy (feat. Jason Derulo)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback