The coolest

Undrar vad vi höll på med i 40 minuter i lördags. Men det hade man på känn - bra uppvärmningar leder aldrig till bra matcher. Vi vaknade inte förrän i slutperioden då det var spel mot ett mål. Med minuten kvar kvitterade Kim till 5-5, vilket blev slutresultatet. Nu blir det galet tufft att plocka plats 2 bakom Frej.

Det hade smakat bra om vi hade fått in 5-5 målet något tidigare, vi hade spikat pushat in 6:an också då.

Själv var man tillbaka i positionen längst fram, som spets. Var lika het som en eskimåarsle och väldigt förvånad över att jag fick fortsätta i 3:e när vi gick ner på folk. Förstå då började det stämma för egen del och minst ett skott borde ha gått in. Hade en i stolpen precis i slutet och det svider fortfarande.

O andra sidan är det så här: Har spelat innebandy i 10 år. Räkna ut hur många matcher man kan ha spelat då. Vad jag kan minnas, har jag bara vid ett enda tillfälle gjort ett mål precis i slutet av en match som har ändrat resultatet så att det har gett vinst. Så, med fakta i huvudet så vill nog inte Herren att jag ska stå i rampljuset.

Det var svårt att somna den natten. Vill man vinna så vill man vinna. Oavsett nivå.

Bäst på plan var Kristoffer "Fala" Fahlberg. 2 mål från backpositionen och en väldigt fin inställning. Hängde aldrig med huvudet och gjorde sitt yttersta för att visa vägen framåt.

Istället så hade Ehsan lite flyt idag. Eller "lite" är att INTE ta i. Galen flyt är nog den korrekta termen. Satsade 500 kronor på Ghana-Guinea (vinst för Ghana) och Inter-Parma (vinst för Inter) och några andra matcher.

Ghana slog in vinstmålet i den 90:e minuten och sedan gjorde Zlatan det en riktig kompis skulle ha gjort. Med 20 minuter kvar, och då hemmalaget ligger under med 1-2, bestämmer han sig för att hjälpa en broder med ekonomin. Zlatan slår in en tveksamt dömd straff (ingen håller väl på Parma ändå) i 88:e för att sedan pumpa in vinstmålet i 92:a. Dåså, min vän.

Parmas Daniele Dessena mår inte bra just nu. Först fick han sig ett gulligt litet kindnyp av Kungen, för att sedan, i ett patetiskt försök att maska ut tiden, köra tyst-tecknet på publiken. Minuten senare gjorde hans övermäktige motståndare 3-2. Daniele är nog lika sömnlös som jag var.

Caperio blev bjudna på den persiska maträtten Gheime i veckan. Nu går det definitivt inte att misslyckas.

Baland, styr upp Lupe Fiasco's "food & liqour" och "the cool".

Ny träning och nya tag imorgon, och då är glädjen tillbaka igen.


if we can break down those walls to set you free, we would

cause we out here
and we miss you
if we could build a ladder that tall to come and see you, we would

cause we down here
and we miss you

"Free chilly" - introt på "the cool" framförd av Gemstones & Sarah Green


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback