Top dropped

Helvete vad segt allt annat ska gå bara för att man tankar ner lite filmer. Undrar om Storebror ser det här också, hela Stockholm kryllar ju ändå av kameror lite här och där.

Det har spelats sköna träningar under veckan. Lika mycket hets som vanligt. Hade kunnat bidra med mer om man nu inte var så jävla trött. Att gå upp klockan 5 på morgonen måndag till lördag var inget jag uppskattade direkt, men jag överlevde.

En ny bekantskap; Spel 9 mot 9 gubbar på planen med 2 bollar på planen. Mitt lag fullkomligt körde över motståndet och till slut var det bara kapten Robban "Al" Östlund kvar på planen för det gula laget. Spel 5 mot 1 och power play i överkant, om man säger så. Al bestämmer sig för att bara rensa undan bollarna och sedan stå still framför det egna målet. Någon undrar varför han inte anfaller när han ändå inte har särskilt mycket att förlora, och il capitano svarar "det är dom som har pressen på sig". Nähä?

Kan även poängtera att sargen i Hammarbacken inte är särskilt mjuk. Det fick jag veta i torsdags.

Stoffe Svanemar passade till AIK:s 6-1 mål hemma mot Balrog senast. Stoffes första pinne i Elitserien. Det blev även något mål i EFC (som dessvärre, i övrigt, är en helt värdelös turnering för min del när tomtar till programledare helt plötsligt agerar fixstjärnor i italienska gäng) så här passar jag på att gratulera.

Vill vi framstå som en seriös idrott som vill framåt så gör tyvärr varken Viking Roma eller föredettingarna/korpenspelarna oss någon vidare tjänst, tyvärr.

Min nuvarande säsong i Football Manager går bra. Eller, det gick bra. Ledde serien och allt tills assisterande managern fick för sig att ta över som manager i en division under. Helt respektlöst. Skulle Maimon Abdallah tagga mitt under en säsong? Skulle inte tro det.

Ännu en iranier åkte till USA och ännu en iranier blev knullad på valfri amerikansk flygplats. Den här gången var det Behrang Safari, uttagen till det svenska fotbollslandslaget. Ja, det var ju själva fan att jänkarna skulle studera en broder hela vägen upp i arslet. Och jo, man lär ju se ut som en potentiell bombare när man dyker upp med ett gäng svenskar som råkar tillhöra ett svenskt fotbollslandslag. Lite koll borde väl dom där jävla tomtarna ha? 3 timmar i förhör pga att man föddes i Teheran. Oflyt, själv så blev man bara fast i en timme.

Det var väl mer ledsamt än den andra nyheten att 3 spelare "gick vilse" på flygplatsen och missade planet, vilket var mer roande och tragiskt. Hur fan lyckas man?

Sådär, nu gjorde Eidur Gudjohnsen 1-0 för Barca hemma mot Murcia också. Dåså.

I torsdags var jag i Sveriges skönaste butik och kollade läget. Syftar såklart på Sportinn i Norrtull. Stefan bjöd på en del tomtehistorier om kunder som tyvärr tar småpengar på liv och död, och då är butiken trots allt ytterst generös vad gäller priser osv om man jämför med övriga i Stockholm.

Det finns trots allt kunder på Lidl som specialstuderar kvitton efter att dom har betalat. Har man råkat räkna in en plastpåse för mycket så har det hänt att kunder har krävt tillbaka en krona - när dom har handlat för över 200 kr. Patetiskt, jävla kärringar. Skjut er själva.

Och hur fan ska det visa sig att Marlena av alla personer är mördaren i Våra Bästa År? Vilken jävla skojarserie, men det är ju därför man kollar.

Imorgon blir det en del innebandy. Förhoppningsvis bjuds man på en del inspiration som man kan ta med sig när man själv har fight nästa helg. På söndagmorgon tar Täby IS emot Nyboda. Den första matchen jag ser med TIS sedan jag taggade, och Nyboda vill man såklart se i och med att dom har en del tunga grabbar, bland annat "Elitseriens mest bänkade spelare", som ni kan läsa om här:

http://www.svenskafans.com/innebandy/nyboda_penguins/artikel.asp?id=210693

Att Bäckström sedan sket i chatten var en stor besvikelse.

Och 17.00 river Caperio igång mot Jönköping. Vill se 3 poäng, skönt lir och comeback av Manne "Felsurr" Walldén och jag vill höra en hel del hets från Charlie Murphy vid sekretariatet. Väl mött i Tibble.RICH BOY - THROW SOME D'S

Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

Viking Roma... Suck vilka tomtenissar...

Postat av: Niklas Malmgren

Du vet det är OLAGLIGT att ladda ner film va.... ;-)

2008-01-15 @ 08:55:10
URL: http://nickem.blogg.se/
Postat av: Ehsan

Spiiiikat! Förhoppningsvis upprepas det inte nästa säsong.

Absolut ;-)

2008-01-16 @ 12:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback