Big dreams, del lll

Stämmer det att vår allra mest lysande stjärna, Anders Svensson, stod för en ruggigt bra insats mot brassarna i den första halvleken eller är det någon som driver med mig? Hade fotbollsträning själv så jag missade showen tyvärr.

Iran hade en VM-kvalsmatch borta mot Kuwait idag. Den förre detta rikstomten Ali Daei har tydligen gått in som förbundskapten. Farsan korkade upp en whiskey-flaska den dagen den skojaren la skorna på hyllan, men när jag ringde upp idag för att berätta att han hade gått och blivit coach istället så blev han inte sådär överdrivet glad. Iran ledde med 2-0 redan efter 5 minuter, men med 10 minuter kvar så fick Kuwait för sig att kvittera till 2-2. Bra, mycket bra, 3 raka kryss nu. Jag kräver att regeringen och förbundet tar sitt ansvar och skjuter minst 4-5 spelare. Och ny tränare in tack, ingen i vinst i debuten och då ska man ryka med arslet före, så enkelt är det.

Mycket bra dagen-efter surr. Ser inte logiken i att påstå att man har varit det bättre laget trots att man har åkt ut i en kvartsfinalsserie med 3-1 i matcher. Storvreta var, tydligen, "bättre spelmässigt" och "drev matcherna" men var "sämre i de avgörande lägena". Dåså, då har man något att trösta sig med. Att man då lyckas skaka som Michael J. Fox i slutet av en match när man är sådär galet bra så är det ju bara att gratulera.

Och hyckla inte. Antyd inte att man har varit bättre hit och dit för att sedan önska det andra laget lycka till. Ett alternativ räcker.

Mer fotboll. Amo gjorde mål i Gefles senaste träningsmatch, igen. Den offensive mittfältaren och fd Vallentuna-liraren kommer bli årets utropstecken i Allsvenskan. Och i samma veva kommer V-tuna ryka ner i 3:an.

Lucas Palm, den gamle skyttekungen i TIS, levererar fortfarande. Såg att han hade fyllt 28, så man var såklart tvungen att gratulera via facebook, och så la jag till ett "gamlaste jag sett". Han svarade att jag var minst lika gammal och att det bara stod fel i mitt pass. Mycket bra surr.

Dåså, one.

Kommentarer
Postat av: Robin

Gillar inte Anders, men han sprang faktiskt på planen denna gång..

"SITT NER HANNES!"

2008-03-28 @ 22:48:09
Postat av: Mogge

Jag ska fan sluta tycka om alla. Haha.

2008-03-29 @ 15:27:59
Postat av: Ehsan

Jadu Robin, går Anders före Kim även under det här mästerskapet så kanske det är läge att helt enkelt stänga av TV:n.. :)

2008-04-01 @ 14:09:24
Postat av: Robin

Det är nog bara att slänga iväg fjärrkontrollen redan nu...

2008-04-03 @ 15:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback