CAN'T TELL ME NOTHING

Om ni känner att ni inte kan få nog av mig, så kan ni läsa en intervju med mig här;

http://www.laget.se/fsk

Antar att jag måste bli mediatränad - av en dåre, som gör att jag släpper loss minst lika mycket som jag kan göra här ibland. Men det där med "respektingivande utseende" vette fan, och så vitt jag vet har Lidl ingen uteservering...


http://www.youtube.com/watch?v=NtaxAEX7_64

Tack för länken, Manne. Där är historien med en mangaz som lever ett tryggt och fridfullt liv i sitt centrum, tills någon shuno börjar lira bonanza och vill beckna i hans område. Galet respektlöst, men han får sätta sig till slut.

Igår satt man bänkad i Tibble i hela hallens skönaste stol. Stort tack till mannen som styrde upp. Där ska man sitta, helt enkelt. Känslan var positiv men Ehsan var inte på något vidare hetshumör, trots att jag fick syn på Crippa Svenssons mindre charmiga nylle innan match, och då brukar man vilja tugga. Men det gula laget på planen (domarparet) hjälpte till med den biten istället.

Till den 3:e perioden bestämde sig det gula laget för att slå ihop sig med det röda laget. Det var relativt tragiskt att se hur man först fick med sig en ruskigt löjlig utvisning på Tobbe Johansson för att sedan få med sig ett antal billiga frislag hit och dit och avslutningsvis en straff med 4 minuter kvar. Heja gula laget!

Straffläggaren, som på rent blattespråk, har för mycket luft (efter några lyckade blindpassningar till höger och vänster som råkar sitta på någons blad), slår in straffen och leker skön mot Täbypubliken.

De vita krigarna vek inte ner sig trots en tung motgång och Totti smällde in kvitteringen till 6-6 minuten senare på en alltid lika fin frislagsvariant.

Tyvärr så hade jag aldrig någon tid att fira målet eftersom jag var alldeles för upptagen med att be någon hora i Storvretas bås att sätta sig och hålla käften.  Jag vill helst inte få ett vredesutbrott framför damer och barn, men ge fan i att flina åt någon i sekretariatet igen, så kanske jag siktar in mig på något gladare till nästa gång.

För övrigt var jag inte alls den hetsigaste personen i området. Dom som hördes mest var någon gammal avdankad expert i finsk hockey som har ägnat större delen av sin karriär åt att håna tomtar i Tensta centrum, men nu hade han bytt ut sin gamla kumpan mot sin son som hjälpte till istället, och någon målvakt alternativt domare, känd för att ha representerat ett antal Stockholmsklubbar. Inga namn nämnda.

När det blev förlängning så kunde man lugna ner sig, för där kan gubbarna inte torska. Tydligen så skulle det avgöras på straffar hit och dit. Världens bästa målvakt fick för sig att agera vägg och förnedrade den ena skytten efter den andra. Världens bästa slutspelslirare klev fram som nummer 2. Höger, vänster, höger, vänster, höger, heeeejdå idiot besök min morsa i kiosken bara. Då kunde man lugna ner sig ytterligare ett snäpp, och till slut fick Allgulander avgöra kallt med lagets fjärde och sista straff. Ny fight på torsdag i smutsiga Uppsala, och ny hemmamatch på måndag.

Befinner sig motståndarna i ett farligt kontringsläge? Eller har motståndarnas bäste skytt bollen redo för skott? Gör som Berggren i Storvreta - lägg dig ner och håll dig för skallen. Det hände väl mer än en gång. Domarna "måste" ju blåsa av spelet då. Patetiskt, stå upp som en man gumman och spela inte död var och varannan gång.

Skönt att se hur mina elever tar till sig och kör stenhårt med "sitt ner" och "sätt dig". På den fronten var det ett ruggigt drag i Tibblehallen.

Sedan börjar det bli lite sådär smått löjligt hur alla tippningar sitter gång på gång. Fortsätt prestera bara.

Dåså, dags att tagga till gymmet.

One.

Fortfarande tyngsta. http://www.youtube.com/watch?v=CY2Wv4zaGIU

let up the suicide doors
this is my life homie, you decide yours
i know that jesus died for us
but i couldn't tell you who decide wars

Kommentarer
Postat av: Robin

SITT NER HANNES!

2008-03-18 @ 18:05:21
Postat av: Jag undrar bara (fattar inte ditt blattespråk)

beundrade du Kohonen eller inte? Var kommentaren positiv eller negativ? Jag förstår själv att jag ska sätta mig och allt vad det är, men jag undrar faktiskt på riktigt....

2008-03-18 @ 21:57:04
Postat av: Ehsan

Haha tjenaaaa Robin!

Jag var inte imponerad.

2008-03-18 @ 22:27:39
Postat av: A. Carlsson

Otroligt sköna inlägg som vanligt, innebandymagazinet gå och lägg dig, all info om innebandy får man via denna blogg. Hoppas C/T skärper till sig. När får vi en analys av Faluns otroligt osköna trupp?

2008-03-19 @ 09:34:26
Postat av: Baland

Skön video, men vad fan betyder beckna?

2008-03-19 @ 12:57:28
Postat av: Ehsan

Haha tack kompis, kanske dags att kamma sig, skita i plugget och komma hem till Tuna? Gubbarna är på gång igen, det här ska dom fixa. Haha, bra fråga, några har blivit nämnda nångång bara.. :)

Sälja dom olagliga "grabbarna" ;)

2008-03-19 @ 18:33:46
Postat av: Anonym

Du är seriöst den största fjanten som har gått i ett par skor! (i ditt fall, sandaler,knyten)

2008-03-19 @ 21:00:44
Postat av: Jag undrar bara...del 2

Okej, du var inte imponerad av Kohonen, så långt solklart. Det bevisar bara att du kan väldigt lite om innebandy, för hur färgad (vit och blå that is) man än är så är assisten till 2-3 bland det grymmaste som gjorts i Tibble. Bästa finnen spelar i Vreta, det kan ingen vettig männsika förneka.

2008-03-19 @ 22:06:00
Postat av: A. Carlsson

Du inser inte hur mycket man saknar Hammarbacken samt de otroligt brutala mötena med Töjnan? Vässar formen inför TFC med raggarbandy på måndagar =).... Vem vet tills nästa säsong?

2008-03-19 @ 23:23:50
Postat av: Doktorn

Du där som verkar undra en hel del, du har tydligen skaffat dig lite för stora åsikter om kohonen och ditt storvreta, vet vet ju alla att storvreta är ett gäng påskliljor utan vinnarskallar som bara står och väntar på att bli kissade på så att dom kan få lite näring? du verkar även ha missat en hel del "moment" som skett i tibble eftersom du rankar denna assist så högt. Vidare om hur du påstår att du inte förstår ett såkallat "blattespråk" så kan man ju fråga sig vad du menar med det? vi övriga verkar iaf inte ha några större problem med ordtydandet.

2008-03-20 @ 00:14:18
Postat av: >>Doktorn

Ehsan själv skrev ju att det var blattespråk han använde och jag måste erkänna att jag inte heller förstod om han i smyg imponerades av KOhonen (som för övrigt är precis så grym som den som undrade anser), eller om han skulle klanka ner i gammal vanlig skön stil...

Jag älskar Ehsans inlägg och förstår nästan alltid vad han menar, men i detta fall försvarar jag föregående talare.

Att CT vinner kvarten är jag inte säker på.

2008-03-20 @ 08:57:18
Postat av: Anonym

Man kan ju fråga sig - om man inte fattar blattespråk - vad fan har man då här att hämta? Pys iväg och läs nån torr jävla svenne om det nu är mer spännande. finns rätt gott om såna har ja hört. Ehsan är grym.

2008-03-20 @ 09:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback