Ego trippin'

Storvreta-Caperio/Täby 3-5.

Dåså.

Igår, fredagmorgon, och har precis blivit upplockad av Coach. Själv så trodde man att man var på väg till Hammarbacken för att spela max 2 matcher mot Frej och något annat motstånd. Då skulle man vara hemma vid 2-tiden - trodde jag. Men nej, tydligen så skulle vi spela i Åkersberga - mot Åkersberga IBF, ett division 1-gäng, deras juniorlag och Vaxholm som spelar i 3:an. Och tydligen så skulle den sista matchen spelas klockan 6. Bra koll på läget, tydligen. Hejdå, fredag.

Nu vet jag inte vilka "Ackers" saknade, men ett antal tunga lirare hade dom spikat, bland annat Lasse Kjellgren och Järfällas Patrik Stanley. Coach sa i omklädningsrummet "det är bara att kriga, gubbar" och avslutade med ett ordentligt garv, och det hade jag nog också gjort. Han eldade på oss ännu en gång i samlingen vid mål strax innan tekning. "Dom här är säkert bra på att passa, skjuta och dribbla". Ja just det, allt det vi INTE är bra på. Matchen spelades i 2x20 och vi torskade bara med 4-0. Fan vad bra gubbar!

Det var inte sådär överdrivet roligt mot Ackers jullar heller. Torsk med 3-1 även där, även fast vi hade mer att säga till om i den här matchen. Därefter mötte vi Vaxholm, som det har blivit ett antal tunga möten mot i historien. Det gick lugnare till den här gången, men vi var inte alls med och torskade den första perioden med 3-1. Vi ryckte upp oss och vann den andra med 3-2, så slutresultatet blev 4-5.

Sjukt nog fick jag stå där som målskytt. Mina 3 mot Danderyd i serien räknades ju bort eftersom tomtarna drog sig ur serien, men den här gången fick man ett mål som räknades. Bra, förhoppningsvis tar det inte 11 matcher innan Ehsan hänger nästa säsong.

För övrigt var målet en riktig sorkdödare (inte särskilt otippat) som tog på någon stackare i motståndarlaget innan den dök in. Naturligtvis började grabbarna på bänken garva åt den patetiska bössan. Nej men vafan, det här hade man jobbat hårt för.

Någon unge använde cola-burkar som bollar och stod och vässade i en korridor. Jag lyckades nästan bli träffad, och där var John snabb med kommentaren "en burk på en burk". Det var nog det enda roliga som kom ut ur den truten under hela helgen.

Nya matcher idag, närmare bestämt klockan 9 på morgonen. Vi kom naturligtvis sist i gruppen efter 3 förluster och fick möta ettan i den andra tomtegruppen, som var "snäppet sämre" än vår. Det blev sudden efter 2 perioder och där fick Kim Strandell avgöra. Jag låg bra till i toppen av den interna poängligan med 1+1, men Kim fick tydligen för sig att styra och ställa och ryckte ordentligt efter den kvartsfinalen och då fick jag sitta ganska så ordentligt.

En trevlig detalj under matchen var att jag under ett anfall fick ganska mycket utrymme att dra till med ett sånt där slagskott som jag brukar få till under uppvärmningarna. Känslan i kroppen var så fruktansvärt bra, och jag testade den stora kanonen. Det blev en ordentlig snedträff och bollen gick "ett antal" meter över. Säg så här, hade hallen inte haft ett tak så hade nog bollen aldrig visat sig igen.

Tydligen så gick jag även plus idag. Halva laget var samlat på Donken och Blomman fick för sig att börja tugga om fotbollstabbar. Minns någon inkastet där Olof Mellberg kastade bollen till sin målvakt som missade mottagningen för några år sedan? Den bollen rullade retfullt in i mål, och det var i ett Birmingham-derby mellan Birmingham och Aston Villa.

Vår käre målvakt hävdade envist att det var Jussi Jäskeläinen som vaktade Aston Villas mål, medan jag påpekade att det var en annan finne som hette Peter Enckelman. Haninge-sonen var så säker att han ville satsa 10 lax och sin högra pungkula. Till slut kom vi överens om en ynklig liten summa, närmare bestämt 500 spänn.

Sedan var resten av laget samlat i hallen igen. Eftersom jag kan bidra med en hel del felsurr ibland så ville resten av gänget se mig torska. John och Kim använde mobiltelefonerna och började leta efter lite information om den matchen, och det visade sig att finnen hette just Peter Enckelman. Och där stod jag på toppen av världen igen.

http://www.youtube.com/watch?v=18QsjFUquD8

Vad ska man säga? Varje dag är löning. Och sedan kan man avsluta med Svenska Spels visdomsord "den som vet mest, vinner mest".

Men det kommer bli betydligt bättre pröjs i Falun - Bullen tänker nämligen sälja Jockes moppe. Dåså, nu krigar vi gubbar.

Snoop Dogg's album "ego trippin" styr och ställer förtillfället.

Ses i Tibble på måndag.

One.

Kommentarer
Postat av: Mogge

Japp Mannen vi ses i Tibble. Jag sitter långt ner borta vid bortabåset. Storvreta "oropsi" ska få nu.
Vi kan ju försöka fix cashen oxå om nu farbror kurd har sparat från senaste lönen, hehe. Ses imorgon.

2008-03-23 @ 13:01:14
Postat av: Ehsan

Haha jag ringer ikväll så vi styr upp innan fighten börjar :)

2008-03-24 @ 12:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback