He was talking shit we put a clap into that boy

Fotbollsträning i ösregn styr och ställer. Att planen sedan ligger ett stenkast från där man bor styr och ställer ännu mer och man slipper gråta under gångvägen hem när det är blött och kallt.

Men snart blir det långa resvägar till utkanten av V-tuna igen, där Frösunda faktiskt befinner sig. Stämpeln bondgäng kanske är borttvättat nu tack vara Ali Kabiris intåg, och med sig har han tagit sisådär 10 svartskallar. Alltså kommer det bli mörkare än vanligt mot hösten och belysningen får nog styras upp ännu tidigare på kvällen än vanligt.

http://www.svenskafans.com/grusplan/frosunda_sk/

Körde en riktig idiottippning på 2 innebandymatcher och en hockeymatch tills imorgon. Med risk för att det kommer gå åt helvete, är det lika bra att hålla käften med att nämna vilka matcher och resultat man tippade på. Men men, det är bara att fortsätta med den vanliga filosofin: Det kan gå. Och då kan det faktiskt gå.

Imorgon gör "Zunda" pånytt intåg i ett SM-slutspel. Där hör gubbarna hemma. Får se om dom kan möblera om och fräscha upp och till innebandy-Sverige - igen. Ehsan hoppas, tror och vet det.

Skönt att señor Lundin bevakar allt fullt ut, då vet man var man ska ta vägen under matchkvällarna.

Hammarbacken imorgon. Kotten undrar var jag har tagit vägen och har fräst upp både det ena och det andra på Facebook om att jag ska vara rädd för att dyka upp och åka på en tunnel av honom. Nej du Kotten, det kommer aldrig hända. Det kan gå mot stillstående tjockisar till gubbar men mot en fartfylld shejk blir det jobbigare. Får tacka för hans meddelanden trots allt, det fick upp motivationen mer än vanligt. Jag kommer köra över dig!

Dags att börja se framemot lördagen. Fotbollsmatch mot Rånas 15.15, innebandy och den avslutande seriematchen hemma mot Tureberg 18.15 och sedan rundar vi av kvällen med att kriga på Casino Cosmopol. Kriga bara.

Måste avsluta med en lirare som verkligen styyyyr och ställer. Garvade skiten ur mig när jag fick syn på skojaren igen.

http://www.youtube.com/watch?v=0SZN8kSBBe8&feature=related

BIRDMAN - WHAT HAPPENED TO THAT BOY (FEAT. THE CLIPSE)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback