It is what it is

Ässät fick för sig att torska 3 matcher i rad - helt plötsligt. Tacksamt när man aldrig ger upp med att tippa emot dom. Däremot fick Helsingborg för sig att tappa en 5-3 ledning med 4 minuter kvar, vilket inte uppskattades sådär överdrivet mycket. Annars gjorde det mig inte överdrivet mycket, det är trots allt ännu ett tomtegäng som mer än gärna får hamna under strecket.

Innebandyveckan har väl varit godkänd. Förutom att man kände sig fruktansvärt seg i torsdags så lyckades man med konststycket att driva bollen från egen planhalva och avsluta med ett snabbt handledsskott som satt klockrent i krysset. Alla förundrades. Och ja, antagligen så kommer det inte hända igen.

Vinst borta över Wäsby (precis, Väsby men med W) med 4-1. Betydelselös match rent tabellmässigt, men det är fortfarande jävligt skönt att vinna. Vi skapade inte mycket, men släppte knappast till något, och det är väl så vi ska spela. Tragiskt nog hade vi glömt bort det under vissa matcher, som mycket väl hade gjort att vi åtminstone låg 2:a i serien. Men men, it is what it is.

Matchens höjdpunkt var väl när deras kapten fick för sig att ta tag i Kribbas klubba för att sedan sula iväg den på läktaren. Väldigt orutinerat, när bollen var i spel precis där. Tyvärr för hans del var domare Kari med kollega väldigt vakna och upptäckte det hela. 2+10. Var det bara jag som nästan började gråta av skratt?

Nu är det bara Tureberg kvar. Hoppas att vi kan göra en bra match och hjälpa Grimsta till en kvalplats.

Dåså, från och med lördag är man arbetslös igen. Smakar bra. Därför var det lägligt att skicka SMS till chefen och nämna "magsjuk" som bra skäl till att man inte kunde dyka upp, för att sedan stänga av mobilen för att slippa irriterande samtal. Skönt, då kunde man tagga till Åland och lira fotboll istället - för en enda träningsmatch. Mittbackseleganten Ehsan var inne på plan i 45 innan han var tvungen att utgå pga skada. Då stod det 2-0, men matchen slutade 7-0. Returmöte på Bällstaberg om 3 veckor.

Lånade en del tidningar av Köks, dvs magget, aka innebandymagazinet. Var väldigt sugen på att läsa om mig själv, vilket jag inte hade gjort på ett tag. Tydligen så kan ingen "dissa som Ehsan", vilket är helt rätt. Tydligen så går jag även till "överdrift", vilket jag däremot inte vet någonting om.

Vad har hänt med TIS herrlag? Säsongen 05-06 fördes laget upp till 3:an med spelare som Anders, Lucas, Gurra, Perka, Korken och Jonte. Nu, nästan exakt 2 år senare, är man farligt nära 5:an. Fruktansvärt tråkigt tycker jag, vi hade ett skönt gäng som helt klart skulle hålla sig däruppe. En del mindre kloka beslut från ledningens sida och då sitter man där nu. Antar att det inte finns något större drag eller intresse kvar, vilket är trist för gubbarna som fortfarande krigar.

TONY YAYO - IT IS WHAT IT IS (FEAT. SPIDER LOC)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback