Push it

Precis som jag trodde, så blev någon idiot tvungen att släpa mig runt Hammarbacken i lördags.

Strax innan dess var det ju fotbollsmatch. Som vanligt liknade jag en tsunami som körde över 3-4 idioter innan halvtid. Till andra halvlek var man något trött och krampen i vaden dök upp mot slutet. Några dobbar på smalbenet där det löjliga fenomenet benskydd vägrade infinna sig gjorde inte det hela bättre. Gick av med 5-10 minuter kvar och man var väl inte sådär överdrivet taggad på innebandy en halvtimme senare.

Inför matchen tyckte vi alla att Tureberg var minst lika ruttna som oss och vi ville hjälpa Grimsta i jakten på kvalplatsen. Naturligtvis saknade vi energi och kyla (som vanligt mot slutet av en säsong) och då blev det torsk med 6-4 i arslet. Värt att notera att vi låg under med 6-2 med 30 sekunder kvar av matchen innan vi fick för oss att slänga in 2 kassar, bara för skoj skull.

Bäst på plan var Ramis som körde på så in i helvete från sin backplats. Även Kim Strandell skulle kunna konkurrera med titeln "bäst på plan" framför sitt namn, men då kom jag på att det var tack vare surret vid sidan av som han utmärkte sig mest. Precis allt han vräkte ur sig var roligt denna lördagkväll. Respekt.

Nu siktar vi på att vinna i Falun och viking line-cup istället. Dvs varje spelare går in för att vinna pokerturneringarna. Matcherna under dagarna vet vi ingenting om. Hoppas att alla är på "donera-allt-jag-har-till-Ehsan"-humör och att Bullen kommer närvara med den stora plånkan.

Bullen passade för övrigt på att kommentera något jag hade skrivit tidigare angående sonens avstängning. Han påstod samtidigt att han inte brukar läsa, och att någon annan bara hade sagt det till honom. Det tror jag inte på!

Bullen lyckades för övrigt korta ner (!) sonens avstängning, och inte utöka skiten med några månader. Mycket bra jobbat, det trodde jag aldrig.

På tal om poker, så har Manne Walldén tydligen försökte styra upp något tillsammans med den där lustiga butiksägaren Stefan, aka Jason. Perfekt, inget glädjer mig mer än att se dom där 2 gubbarna griniga. Donera bara.

Skickade världens skönaste låt genom tiderna till min allra godaste vän "Doktorn" (som ni har länken till där) och bemöttes av ruskigt negativa rader:

http://www.youtube.com/watch?v=EAoipzuW87c

"Palla driva jävla tomte den här joddlande skojjaren kan sätta sig med huvvet före innan han får nått olämpligt i huvvet av sin publik sådär". Hur ska man vara så negativt inställd till något som är så tungt?

Täby FC avslutade div 3 genom att vinna 13 av 14 matcher och gick vidare till div 2 efter en trög inledning. Riktigt starkt av Stoffe och Pirro och grabbarna. Grattis. Mindre bra gick det för mitt gamla Täby IS som inte fick någon hjälp av övriga resultat. TIS slog tomtegänget Djurgården (18 matcher, 18 förluster och 230 insläppta mål, fruktansvärt bra, ni borde skjutas) med klara 10-4. Men samtidigt stod Rosersberg för en heroisk insats och slog seriesegrarna Sundbyberg med uddamålet. Tungt, men hoppas att gubbarna har motivationen att köra vidare.

Sedan skulle jag uppskatta ifall Täby kommun fick för sig att göra något åt råttorna som rullar omkring runt Täby centrum-området. Stod i bussterminalen ikväll i väntan på bussen till Gribbylund. Hörde ett pip och lite raffsande kring buskarna och fick syn på en fet råtta. Naturligtvis började jag löpa och ställde mig på andra sidan terminalen, sisådär 20 meter bort, och även då tyckte Ehsan fortfarande att det var väldigt obehagligt.

Förhoppningsvis sätter Täby kommun det högt upp på sin prioriteringslista, till och med högre upp än en ny inomhushall, för framtills dess kommer en råttmorsa bli sönderknullad av en råttfarsa, dagligen, och råttjävlarna kommer bli ännu fler. Utrota alla. Skjut dom, häng dom, bränn dom, tack.

Jag känner att Totte Rappel kommer hänga imorgon. Jag bara känner det. Tipsa mig om ni ser något spelbolag som har satt ut något spel och odds på det, för då kommer jag lasta sönder med huvudet före.

Dåså. Kärlek, one.


RICK ROSS - PUSH IT REMIX (FEAT. BUN B, JADAKISS, STYLES P & THE GAME)

Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

HA HA HA!!!!!

Bara njuter av din självironi! Råttan berättelsen var ju bara för rolig!!!!

Respekt! (en medel svensson försöker snacka tugget) ha ha ha

/N

Postat av: Ferrari

Underbar blogg, jag skrattar högt varje gång...råttor går bort vare sig det är äckliga med svans i Täby Centrum eller svartgula i Solnahallen!

2008-03-17 @ 13:41:00
Postat av: Ehsan

Haha ey N det var riktigt äckligt. Ormar, spindlar, råttor, låga odds, you name it, riktigt obehagligt :-)

Och du lär dig, ser framstegen ;) hahaha
hoppas du styrde upp en nice date

Haha kul att du gillar Ferrari, fortsätt håll dig uppdaterad, och helvitt och Tibblehallen ska det vara!

2008-03-18 @ 01:36:58
Postat av: Niklas Malmgren

Kommer göra dig stolt...

Dejtar en "blatte" tjej just nu.... :-D

Hm svensson som jag är, är det nästan lite läskigt använda det ordet, men men.... :-)

2008-03-18 @ 08:20:58
URL: http://nickem.blogg.se
Postat av: Ehsan

Läskigt? Löjligt, kör bara ;-) haha

2008-03-18 @ 11:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback