When they crown you

Slutspel.

Högtid och högsäsong för smutsande och hetsande - och jag är varken taggad eller i form. Löjligt.

Jo, då är något väldigt sjukt, för det här händer bara en gång om året. Antagligen så är jag i behov av någon tomte-kommentar från någon glappkäft på maggets nätsida eller på ibnytt. Alternativt även någon rolig historia. Troligtvis även en skön vecka bakom mig inför allt vad det heter utan att ha varit sängliggande 5-6 dagar i streck.

Eller så räcker det med att bara sitta bänkad i Tibble bakom snubben med kameran och till vänster om krigaren som sköter klockan.

Sen är det frid och fröjd igen.

Den senaste tiden har man knappt kunnat träna. Skulle kännas ruskigt att skönt att kunna träna nu på torsdag så man får lite spring i benen inför den sista seriematchen för säsongen 07/08. Och efter det väntar Falun i Maj och därefter får man börja fundera på om det ens blir någon innebandy för mig överhuvudtaget säsongen 08/09.

Den närmsta tiden får man koncentrera sig på att bli frisk, lira lite fotboll på plastgräset ett stenkast härifrån och sedan styra upp en skojarverksamheten som man kan jobba med till sommaren.

Låten som spelas upp i klippet bär samma titel som kryddade många inlägg för nästan exakt ett år sedan. Bli lagom nostalgisk.

http://www.youtube.com/watch?v=2UzYKl-L2Eo

Dåså, då rullar vi gubbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback